Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Symposium 15 jaar OPCI mét kinderprogramma

7 november 10:00 - 18:00

OPCI behartigt de belangen, geeft voorlichting en draagt zorg voor lotgenotencontact voor mensen met een cochleair implantaat en voor mensen die een cochleair implantaat overwegen.

Binnenkort viert OPCI haar 15-jarig jubileum. Dat wordt op 25 april a.s. gevierd met een een symposium in Nijkerk. Tijdens dit symposium zal speciale aandacht voor kinderen zijn. Voor hen wordt een leuk kinderprogramma in het kindercafé georganiseerd, met o.a. muziek en creativiteit!

Daarnaast zullen sprekers vanuit verschillende invalshoeken deze dag hun licht laten schijnen op het thema ‘mijn CI hoort voor én bij mij!’ Tot de sprekers behoort o.a. prof. dr. Johan Frijns, KNO arts van het LUMC. Verder is er ook een optreden van het Nederlands Gebarenkoor.

Het wordt een inspirerend programma waar deze keer óók aandacht voor kinderen is en hun ouders. Voor de kinderen is er deels een apart programma in het kindercafé met o.a. muziek en creativiteit.

Laat je verrassen door het afwisselende programma, de mogelijkheid met lotgenoten in contact te zijn én op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Alle informatie en het aanmeldingsformulier vind je op de website van OPCI

 

Gegevens

Datum:
7 november
Tijd:
10:00 - 18:00
Deze website maakt gebruik van cookies
Annuleren