Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Finale Leesvertelwedstrijd 2020

18 april 10:45 - 15:00

Op zaterdag 18 april 2020 is de finale van de Nationale LeesVertelwedstrijd 2020 in het Beatrix Theater in Utrecht. De voordrachten van de kinderen worden afgewisseld met theater. Kinderen kunnen zich binnenkort aanmelden voor deelname. De finale is een indrukwekkende belevenis voor de deelnemende kinderen, hun klasgenoten en familie. En u kunt erbij zijn!

Schoolfinales
In januari en februari organiseren de zeven dovenscholen ieder hun eigen schoolfinale. Per school maken er drie schoolwinnaars kans op een finaleplaats in het Beatrix Theater.

Regulier onderwijs
Heeft uw kind verborgen talenten voor het voordragen van verhalen, en zit hij/zij op een reguliere basisschool? Dan kunt u uw kind rechtstreeks aanmelden door het sturen van een e-mail + kort filmpje met een stukje van de voordracht van het verhaal naar: info@leesvertelwedstrijd.nl.

Theater
De Jean Couprie Theaterstichting regisseert dit jaar weer het theaterstuk. Alle dove en slechthorende kinderen van 10 t/m 13 jaar kunnen zich aanmelden. Door mee te doen leren ze zich beter uitdrukken, ontwikkelen ze hun kennis van gebarentaal en dovencultuur, daarnaast wordt hun zelfvertrouwen en creativiteit gestimuleerd. Wil uw kind graag op het podium staan? Geef hem/haar dan op door te mailen naar: info@leesvertelwedstrijd.nl.

Bezoek de finale op zaterdag 18 april 2020
Wie er met de eerste prijs naar huis mag wordt bepaald door een professionele vakjury van gebarentaalexperts. Zij kijken o.a. naar mimiek, tempo en gebarenschat. Bent u benieuwd naar de vertel- en theaterkunsten van de jonge talenten? Kom dan op zaterdag 18 april 2020 naar het Beatrix Theater in Utrecht! Er zijn allerlei gezellige activiteiten in de foyer.

Meer informatie? Check www.leesvertelwedstrijd.nl en volg de Facebookpagina. Vragen kunt u mailen naar: info@leesvertelwedstrijd.nl

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
10:45 - 15:00
Deze website maakt gebruik van cookies
Annuleren