Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene Ledenvergadering FODOK

16 juni 2019 12:15 - 13:30

Grow2Work, een project van de FODOK, organiseert op 16 juni een voetbalevenement in Soesterberg van 11.00 tot 17.00 uur. Deze dag is niet alleen voor voetbalfanaten, maar voor alle dove en slechthorende kinderen, jongeren en hun ouders. Er zijn workshops en clinics voor de verschillende doelgroepen. Als afsluiter zal het doven voetbalelftal een oefenwedstrijd spelen tegen niemand minder dan de ex-internationals van Ajax! Dat wil je toch niet missen?

Deze keer willen we het nuttige met het aangename verenigen en nodigen we onze leden uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) tijdens dit sportieve evenement voor jong en oud. We kijken graag met jullie vooruit naar de toekomst en leggen uiteraard ook graag verantwoording af over wat we allemaal doen. We werken toe naar het omvormen van de vereniging naar een stichting, maar daar moeten de leden uiteraard wel mee instemmen. Heb je ideeën om de FODOK bekender te maken bij ouders of ideeën hoe we fondsen kunnen werven? Heb je vragen? Kom dan naar de ALV!

Het programma begint om 11.00 uur, de ALV vindt plaats van 12.15 tot 13.30 uur. Daarvoor en daarna zijn interessante bijeenkomsten gericht op jullie als ouder en de ervaringen met jullie kind.

Kom je naar de ALV, meld je dan van tevoren aan via info@fodokfoss.nl. Je krijgt dan tijdig de vergaderstukken toegestuurd. Wil je bij je aanmelding aangeven of je een NGT- of schrijftolk nodig hebt?

Hier vind je informatie over de Grow2Work-dag. Let op: apart aanmelden!

We hopen op een grote opkomst!

Gegevens

Datum:
16 juni 2019
Tijd:
12:15 - 13:30
Deze website maakt gebruik van cookies
Annuleren